Contact

Insulindelaan 134
5613 BT Eindhoven
Tel: 040 - 244 44 76

Gevestigd in het centrum voor gezondheid klein Tongelre, gelegen op de eerste etage boven de Albert Hein. De praktijk heeft een gezamenlijke wachtkamer. Er is een lift aanwezig zodat de praktijk voor iedereen toegankelijk is.

Openingstijden:

maandag t/m donderdag 8.00-17.00

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Telefonisch bereikbaar van 9.00-17.00 uur op
040 - 244 44 76.
Tijdens een behandeling neem ik geen telefoon aan, daarom vraag ik u een bericht in te spreken.

WBJ 8413

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de parallelweg van de Insulindelaan, in de Crabethstraat en/of in de parkeergarage Albert Hein.

Routebeschrijving

Route Noord:
Uit de richting Eindhoven-Noord (Woensel, Blixembosch, Achtse Barrier), Den Bosch, Helmond, Nijmegen etc. Volg de ring in de richting van A2/ A67 Maastricht/ Antwerpen. Op de rotonde ‘berenkuil’ blijft u de ring richting A2/ A67 Maastricht/ Antwerpen volgen. Na de spoortunnel gaat u rechtdoor bij het eerste verkeerslicht Tongelresestraat/ Insulindelaan en neem direct na het kruispunt de afslag naar de parallelweg. Het centrum bevindt zich aan uw rechterzijde.

Route Zuid
Uit de richting Eindhoven-Zuid (Stratum, Gestel), Geldrop-Mierlo, Waalre, Valkenswaard, Maastricht etc.
Optie 1: Na de brug over het kanaal maakt u bij het derde verkeerslicht Tongelresestraat/ Insulindelaan een U-bocht en neem direct na het kruispunt de afslag naar de parallelweg. Het centrum bevindt zich aan uw rechterzijde.
Optie 2: Blijf de ring volgen. Na de spoortunnel komt u op de grote rotonde ‘berenkuil’ en rijd deze helemaal rond. Vervolgens volgt u Route Noord.

Openbaar vervoer
Het centrum ligt op slechts 2 km van het Centraal Station. Op de website www.9292ov.nl of tel. 0900 - 9292 (€0,90 p/m) kunt u uw reis plannen.